Hoppa till innehåll

Service offerings / Problemområden

USP-efterlevnad


Utmaningar

Vid läkemedelsberedning är det affärskritiskt att utrymmena är rena och det är obligatoriskt att uppfylla USP-kraven. Kraven enligt USP 797 och USP 800 är en viktig del av patientsäkerhet och miljöskydd samt skyddar personalen mot farliga läkemedel och produktionsprocessen mot kontaminering. Med andra ord är USP-efterlevnad viktigt, men på grund av de stränga kraven kan de vara svåra att uppnå utan rätt renrumslösning för ditt företag.

Lösningar

QleanSpace är en fristående rum-i-rummet-lösning som säkerställer en kontrollerad miljö. Vi erbjuder en anpassningsbar lösning för att möta dina specifika behov av USP-klassificering, rumsstorlek och andra krav. QleanSpace kan installeras i de flesta miljöer och ändras eller flyttas om det behövs. Den använder flera individuella HEPA 14-fläktfilterenheter och luftslussar för att generera positivt eller negativt tryck. Övervakningssystemet kontrollerar intressanta datapunkter, t.ex. partikelnivåer, luftflöde, relativ fuktighet och lufttryck. Dessutom används icke-organiska material med släta ytor och hörn som uppfyller de strängaste kraven för partikelfrisläppning för att säkerställa enkel rengöring.

Konsultation, design, installation och funktionsgaranti ingår i renrummet för att ge dig en problemfri lösning. Funktionskontroll, förebyggande service och regelbundet underhåll hjälper dig att behålla din önskade USP-klassificering för ditt renrum.